Informatii importante pentru dumneavoastra

Mai jos va vom da detalii despre cele mai importante sedinte foto si video.

Sedinta Save the Date

Sedinta foto Save the Date este bine sa o faceti pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a scapa de emotii si pentru a va obisnui cu postura de modele.

Sedinta Trash the Dress

Sedinta foto Trash the Dress este o sedinta care, credem noi, ar trebui sa o faca toate cuplurile si va explic si de ce. In ziua nuntii aproape orice om are emotii. Dupa nunta oamenii sunt mai relaxati pentru ca deja se obisnuiesc sa fie fotografiati si pentru ca devin prieteni cu fotograful. De aceea fotografiile de la sedinta Trash the Dress sunt cele mai frumoase.

Sedinta Foto Fashion

Sedinta foto Fashion este in general folosita pentru promovarea anumitor produse, dar se face si pentru amintirile personale, pe care le veti indragi peste ani.

Videografia

Partea video la un eveniment este la fel de importanta ca si fotografiile. Va invitam sa vizualizati cateva clipuri video realizate de noi.

Despre Noi

White Weddings este o echipa cu o experienta de peste 8 ani, formata din fotografi si videografi specializati in domeniul evenimentelor, prietenosi si profesionisti, inarmati cu aparatura de ultima generatie, ce va stau la dispozitie pentru a imortaliza cele mai frumoase momente de la evenimentul dumneavoastra, momente ce le veti urmari cu placere toata viata. White Weddings va ofera o diversitate de pachete foto-video pe care le puteti personaliza in functie de stilul nuntii sau bugetul dumneavoastra. White Weddings pune la dispozitie cea mai buna optiune pentru tine. Calitatea amintirilor tale este cel mai important lucru pentru noi.

Numele meu este Gabriel

Sunt fondatorul White Weddings.ro si in cateva randuri vreau sa va zic putin despre mine.

Am inceput aceasta activitate din pasiune si curiozitate. Spun si din curiozitate pentru ca, atunci cand am inceput nu stiam mare lucru despre fotografie, imi placeau fotografiile, dar nu stiam aproape nimic despre fotografie. Asa ca am inceput sa citesc si sa invat cat mai mult. Am cumparat primul meu DSLR si am inceput sa fac fotografii. Niste prieteni au vazut fotografiile facute de mine, le-au placut foarte mult si m-au rugat sa le fotografiez nunta. Desi aveam emotii foarte mari, am facut fotografii foarte frumoase. Spun ca am facut fotografii frumoase pentru ca am mai semnat inca doua contracte cu viitori miri, care au fost invitati la nunta aceea. Dupa aceea cererea de a fotografia evenimente a inceput sa fie cat mai mare si asa am decis sa infiintez White Weddings.

Impreuna suntem una din echipele White Weddings.ro

Numele meu este Eduard

Sunt membru al echipei White Weddings de peste 3 ani si va voi zice foarte scurt de ce am ales sa fac parte din aceasta echipa de fotografi si videografi.

Pasiunea mea pentru fotografie si videografie a inceput acum 4 ani. De atunci m-am apucat sa citesc si sa invat. Atunci cand Gabriel mi-a propus sa fac parte din aceasta echipa, nu am ezitat si am acceptat, stiind ca asa voi invata si mai mult. Am ales sa intru in echipa White Weddings, pentru ca stiam ca este o echipa care pune pe primul loc amintirile oamenilor.